Tichellande Fase 11 en 13

Druten - Druten
Actueel aanbod

€ 210.000,- tot € 365.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 129m2
Kaveloppervlak
99 - 279m2
Inhoud
337 - 572m3

Over dit project

In Tichellande is het weergaloos mooi wonen: Aan de rand van de natuur en toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van de rivier De Waal. Hier, op de slingerende dijken met prachtig uitzicht over het rivierenlandschap is het geweldig mooi struinen, fietsen, wandelen en skaten. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt woon je hier rustig. In Tichellande heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers in een rij, tweekapper of vrijstaand: De sociale samenhang in Tichellande is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners.

Op een mooie locatie aan de rand van de wijk (fase 13) worden levensloopbestendige woningen en twee onder een kap woningen gerealiseerd. Tevens worden er rij-en hoekwoningen gerealiseerd.

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
De comfortabele levensloopbestendige semi-bungalows, van het type twee-onder-één-kap, zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken: het kan allemaal gelijkvloers. Standaard beschikken de woningen over een slaapkamer en badkamer op de begane grond met op de verdieping twee (slaap)kamers. De woningen zijn flexibel in te delen naar een indeling die bij jou past en er zijn vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. De woningen liggen met de tuinen op het zuiden gericht.

TWEE ONDER EEN KAPWONINGEN
In het plan worden 6 twee onder een kapwoningen gerealiseerd, allen voorzien van een aangebouwde garage. De accenten rondom de deuren en ramen geven de gevels een bijzonder accent. De diepe achtertuinen zijn gesitueerd op het zuiden en hebben een achterom.

RIJ- EN HOEKWONINGEN
De rij- en hoekwoningen zullen in diverse types worden aangeboden. Nieuw is de XS woning. Door het hanteren van een kleinere maatvoering zijn deze woning ideaal voor starters. Daarnaast zullen ook grotere en bredere woningen worden aangeboden.
Standaard beschikken de XS woningen over een tuingerichte woonkamer en 2 slaapkamers. De grotere woningen zijn standaard voorzien van drie slaapkamers.

Uiteraard worden de woningen energiezuinig en gasloos uitgevoerd volgens de laatste regelgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tichellande Fase 11 en 13
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Prijs
€ 210.000,- tot € 365.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Druten.

Aanmelden