Tichellande Bungalows

Druten - Druten
Toekomstig aanbod

vanaf € 345.000,-

Over dit project

IN VOORBEREIDING
Levensloopbestendige (semi)bungalows Tichellande te Druten.

In Tichellande is het weergaloos mooi wonen: Aan de rand van de natuur en toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van de rivier De Waal. Hier, op de slingerende dijken met prachtig uitzicht over het rivierenlandschap is het geweldig mooi struinen, fietsen, wandelen en skaten. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt woon je hier rustig. In Tichellande heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers in een rij, tweekapper of vrijstaand: De sociale samenhang in Tichellande is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners.

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
Op een mooie locatie aan de rand van de wijk worden levensloopbestendige woningen gerealiseerd.
De comfortabele levensloopbestendige semi-bungalows, van het type twee-onder-één-kap, zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken: het kan allemaal gelijkvloers. Standaard beschikken de woningen over een slaapkamer en badkamer op de begane grond met op de verdieping twee (slaap)kamers. De woningen zijn flexibel in te delen naar een indeling die bij jou past en er zijn vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. De woningen liggen met de tuinen op het zuiden gericht.

Uiteraard worden de woningen energiezuinig en gasloos uitgevoerd volgens de laatste regelgeving.

Perceeloppervlakte: van circa 250 tot 270 m²
Prijsindicatie van de (semi)bungalows ca. € 345.000 vrij op naam.

De getoonde afbeeldingen zijn ter indicatie. Meer informatie volgt in de loop van de tijd. Schrijf je in als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Naar verwachting start de verkoop eind 2019.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tichellande Bungalows
Koopwoningen
16
Prijs vanaf
€ 345.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Druten.

Aanmelden